Deelname

woontred_slide_deelname-min-1024x576

Uw bedrijf in Woontrends

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma Woontrends bij SBS 6. Door een item of een reportage te maken brengen wij uw bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht. In het item worden één of meerdere interviews afgenomen waarbij dit wordt afgewisseld met beelden van uw bedrijf. Zou u uw klanten (of toekomstige klanten) en/of relaties een kijkje achter de schermen willen geven? Dan is dit de perfecte gelegenheid ervoor. Om uw uiting in Woontrends te versterken zijn de mogelijkheden oneindig, informeer naar deze mogelijkheden bij onze afdeling programma management.

Hoe ziet het proces er in het kort uit bij de deelname aan het programma?

1

In samenspraak wordt uw boodschap richting de kijkers bepaald middels een draaiboek.

2

Opnames vinden plaats op locatie van uw keuze in NL. Dit kan in uw bedrijfskantoor of pand zijn, maar dit kan ook een project zijn waar u graag de opnames wil laten plaatsvinden. Worden uw bedrijfsprocessen in het buitenland uitgevoerd is het tevens bespreekbaar om opnames aldaar te verzorgen.

3

Montage van uw TV – item door onze editors, zij creëren van het opgenomen beeldmateriaal een professioneel TV – item in de met u afgesproken lengte (eventuele her montage in de aanpassingsronde)

4

Uw goedkeuring op het TV – item voor uitzending ervan.

5

Uitzending van uw TV – item in het programma Woontrends op SBS6 in een hoofduitzending op afgesproken data.

6

Tijdens de uitzending uw bedrijfslogo (clickable) op de website van www.woontrends.tv

7

Ontvangst van uw TV – item in een digitaal bestand voor eigen gebruik op website. Met eventueel de gewenste ondertiteling voor uw internationale activiteiten of voor social media.

8

Daarnaast krijgt u van ons een ‘bekend van tv’ logo, een officiële sticker voor in de winkel, een certificaat en kunt u het logo van Woontrends op uw website gebruiken.

Heeft u ook een onderwerp die u in het programma wilt behandelen? Neem contact met ons op!