Programma

Over woontrends

Woontrends is het nieuwe woonprogramma bij SBS6. Voor iedereen met een dak boven zijn hoofd volgen wij wekelijks de laatste trends op het gebied van wonen en leven. Iedere week gaan onze presentatoren op pad om u als kijker op hoogte te houden wat er niet in of om uw huis mag ontbreken. De producten en diensten worden doormiddel van een interview tussen een presentator of presentatrice en een expert in de branche uitgelicht, zodat er altijd kloppende informatie wordt verstrekt. Aangezien het een programma is voor de consument, is de sfeer van het programma vrolijk en gemoedelijk.

woontred_slide_deelname-min-1024x576

Trendlijst

Het programma begint met een lijstje trends van de week zodat u weet wat er gaat komen. Gedurende het programma wordt het lijstje één voor één afgevinkt.

Doelgroep

Iedereen die in een huis woont, in de leeftijdscategorie 25 t/m 54 jaar.

Uitzendtijden

Iedere zondag om ca. 15:30 bij SBS6. Met daarna de eerste herhaling 6 dagen later op zaterdag om ca. 12:00 bij SBS6. En de tweede herhaling 7 dagen later op zondag om ca. 10:30 bij Net5.

Uw bedrijf in Woontrends? Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma Woontrends bij SBS6. Door een item of een reportage te maken brengen wij uw bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht.